Renovi

Renovi

FpamUWHagAAEyJu.jpg

Što je Renovi?

Renovi je NFT tržište za arhitekte i platforma koja arhitektima omogućuje stvaranje i prodaju jedinstvene digitalne imovine kao NFT-ova na blockchain mreži. Ovi NFT-ovi mogu predstavljati arhitektonske dizajne, digitalne modele, crteže ili druge kreativne sadržaje povezane s arhitekturom. Na ovom tržištu, arhitekti bi mogli iskovati svoju digitalnu imovinu kao NFT, osiguravajući njihovu autentičnost i jedinstvenost. Zatim bi te NFT-ove mogli ponuditi na prodaju kolekcionarima koji su zainteresirani za posjedovanje jedinstvene i rijetke digitalne imovine povezane s arhitekturom.

Tržište bi funkcioniralo slično kao i druga NFT tržišta, s imovinom koja bi se prodavala pomoću kriptovalute i verificirala na blockchain mreži. To bi omogućilo novi izvor prihoda za arhitekte i novi način za kolekcionare da dobiju jedinstvene digitalne kreacije. Općenito, NFT tržište za arhitekte moglo bi arhitektima pružiti novi način da unovče svoj rad i stvore novu vrijednost u digitalnoj ekonomiji. Također bi kolekcionarima mogao pružiti novi način da dobiju jedinstvenu i vrijednu digitalnu imovinu povezanu s arhitekturom.

 

DUGOROČNI CILJ PLATFORME RENOVI

Dugoročni cilj platforme je učiniti je dostupnom za svaki Metaverse, omogućujući dizajnerima za platforme kao što su decentraland, sandbox, pa čak i Roblox da unovče svoje dizajne i dopuste brendovima da ih iznajmljuju i prikazuju. Tim planira prvo pokrenuti MVP, finalizirati povećanje za token obnove i integrirati više web 3 rješenja u proizvod. To uključuje pametne ugovore i 3D konfiguratore/graditelje koje svatko može pregledavati i pregledavati. Konkretni datumi nisu navedeni jer je mapa puta promjenjiva i mijenja se ovisno o važnosti i onome što tim prvo može riješiti.

Futuristic_postolje_51-scaled.jpg

Za koga je Renovi?

Iako je Renovi otvoren za sve i koristi svima, od poduzetnika do etabliranih marki, osmišljen je s osnaživanjem rastućih svjetskih 3D dizajnera.

3D dizajn postao je vrlo tražena vještina i velika je potražnja velikim dijelom zbog sve veće popularnosti virtualne prodaje zemljišta. Ove prodaje zemljišta u metaverzumu već se procjenjuju u stotinama milijuna i bilježe dvoznamenkasti rast.

Renovi će osnažiti dizajnere da stvore prihod za sebe na smislen i isplativ način koji će koristiti drugima kao i njima samima.

 

Koje su prednosti korištenja Renovi?

Ukratko, svi imaju koristi od Renovi-ja, ali ove grupe posebno mogu otključati vrijednost metaverzuma kupnjom i prodajom virtualne imovine na Renovi tržištu u zamjenu za MATIC tokene:

Kreatori i dizajneri 3D sadržaja koji traže financijsku i kreativnu neovisnost

Modelari i animatori

Arhitekti

inženjeri

Simulatori i video igre

Robne marke koje traže visokokvalitetno iskustvo virtualnog metaverzuma

Virtualni vlasnici zemljišta

i više! Kako Renovi bude prolazio kroz svoj ažurirani plan puta, vrijednost koju donosi ekosustavu postat će sve jasnija budućim investitorima.

Renovi se može pohvaliti potpuno osposobljenim timom, vjerodostojnim savjetnicima, investitorima i partnerima, već je dobio sredstva i sklopio partnerstvo s mnogim uspješnim web2 i web3 brendovima za izvođenje buildathona i drugih natjecanja, stvarajući predanu i strastvenu zajednicu kreatora. Renovi Studios već je postao etablirana tvrtka u Web3 prostoru — razvija i gradi Metaverse i NFT strategije za vodeće brendove u sektorima mode, zabave, sporta i ugostiteljstva.

9b085242f5ef6a98debcff1d411285ad.jpg

Predstavljamo Renovi tim:

Upoznajte umove koji su izgradili Renovi, učinkovit most za web2 organizacije i dizajnere za prelazak u metaverzum.

Screenshot_4.jpg
Screenshot_5.jpg

Tokenomika i korištenje prihoda:

Kažu da slika vrijedi tisuću riječi, pa nećemo ići previše u detalje o dolje navedenom osim da kažemo da smo ponosni na značajan postotak prihoda od prodaje tokena koji se vraća u ekosustav dok nastavljamo rasti i pomoći tvrtkama, poduzetnicima i kreatorima da iskoriste prednosti metaverzuma.

0_gJUmuuIGxKYUXcA4.jpg
0_haCGPtycmiHVUV_J.jpg

$RNVI slučajevi upotrebe tokena

renovi nft image RNVI će biti uvršten na razne burze radi pružanja likvidnosti

renovi nft slika Kupnja NFT-ova

renovi nft slika Transakcijski rabati

renovi nft slika Nagrade za natjecanje

renovi nft image Potpore za poticanje proizvodnje kvalitetnog sadržaja

renovi nft image Prava upravljanja budućim smjernicama/ažuriranjima na platformi, odabranim umjetnicima, dražbama i nagradnim igrama

renovi nft slika Spaljivanje/ulaganje tokena

renovi nft image Budite uloženi u zamjenu za NFT analizu relativne vrijednosti/otkrivanje cijena

renovi nft image Ulog u zamjenu za dodatne radove koji će biti naručeni

 

Renovi partneri i investitori:

Polygon Studios — nije potrebno predstavljanje, cijeli naš ekosustav izgrađen je na ovom rješenju za skaliranje Ethereum Layer 2.

Filecoin — dao nam je bespovratna sredstva kako bismo mogli poboljšati svoje tržište integracijom.

Sveučilište u Nikoziji — udružilo se u provedbi natjecanja u izgradnji Next Top Metaverse.

Boson Protocol — ovo partnerstvo omogućuje razmjenu digitalne imovine za fizičku.

Renovi ima podršku više od desetak VC-a i investitora s GDA Capitalom kao vodećim investitorom.

Screenshot_13.jpg

Renovi Putokaz

Screenshot_3.jpg

Za više informacija:

Web stranica:  https://www.renovi.io/
Whitepaper:  https://docsend.com/view/vrw3m9krg55jf8ph
Telegram:  https://t.me/RenoviHUB
Twitter:  https://twitter.com/renovihub
Discord:  https ://discord.gg/ZKSWQJuBuh
Instagram:  https://instagram.com/renovihub

 

PODACI O AUTORU:

Bitcointalk korisničko ime: Chris Wood

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3200869

Adresa novčanika: 0x9865f71A7e3bbc46B4B0135d508B1d9b8eBa64c9

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

Taletecode

StoryFire