FrontFanz

FrontFanz

SAŽETAK

FrontFanz dovodi kreatore sadržaja i njihove obožavatelje u Web3 ostavljajući banke i trgovce plaćanjem u stražnjem pogledu. Kao Web3 aplikacija, ponosni smo što stvaramo iskustvo dijeljenja videa koje daje prednost kreativnosti, a istovremeno jamči nultu cenzuru, povrate ili rizik od demonetizacije. FrontFanz je pothvat koji su osnovale žene, a vodi ga veteranka u stvaranju sadržaja Stacey Carlaa i s ponosom predstavlja platformu koju su izgradili kreatori, za kreatore.

 

O FrontFanzu

FrontFanz je Web3 platforma za pretplatu na sadržaj dizajnirana za bilo koju vrstu sadržaja bez nepoštene cenzure, subjektivne demonetizacije, odgođenih plaćanja ili bilo kakvih ograničenja trećih strana. To je platforma koja uzima najbolje od Web3, potpuno ostavljajući za sobom poznata i vječna ograničenja Web2.

Izgrađen na Polygonu (MATIC), FrontFanz koristi najbolje od ovog decentraliziranog blockchaina, koji nudi nevjerojatnu brzinu i niske naknade u smislu transakcija. I ne samo to, već zahvaljujući opsežnom znanju i iskustvu osnivačice FrontFanza Stacey Carlaa, FrontFanz je platforma stvorena za kreatore od strane kreatora.

Fokusirajući se na potrebe kreatora sadržaja i obožavatelja, FrontFanz nudi mnoge prednosti i beneficije poput izvornog tokena $FANZ ili najnovijeg dodatka — Creators Coin, koji omogućuje svakom kreatoru da iskuje svoj novčić. Ukratko, FrontFanz je dizajniran za stvaranje sigurnog prostora u kojem svi kreatori mogu napredovati.

Zaradite više od svojih obožavatelja

Frontfanz Marketplace kreatorima pruža potpuno novi izvor prihoda. Svojim obožavateljima možete prodavati i NFTS i fizičku robu. Uz to, primajte brže i sigurnije uplate uz manje cenzure — što znači bolje unovčavanje vašeg sadržaja.

Investirajte u svoje omiljene kreatore

Novčići za kreatore omogućuju korisnicima da trguju društvenim utjecajem kreatora sadržaja, što znači da se možete kladiti na svog omiljenog budućeg kreatora. Osim toga, FrontFanz tržište daje ekskluzivan pristup kreatorovim NFT nagradama i drugim fizičkim dobrima.

Postanite donositelj odluka uz $FANZ

Nositelji Fanza imat će pravo glasa unutar platforme s malim odstupanjem prema glasovima kreatora. Ovo iskrivljenje omogućuje da se čuju glasovi kreatora dok se balansiraju mišljenja obožavatelja.

 

Razumijevanje FrontFanza — misija i vizija

FrontFanz  je definitivno bio zauzet posljednjih nekoliko mjeseci. Ažuriranja, rasprodaje, događaji, zabave, natjecanja i igre - što god hoćete. Odmah nakon izlaska u javnost, ova revolucionarna Web3 platforma napravila je velike korake u smislu rasta, razvoja i popularnosti.

Međutim, s toliko toga što se događa, može biti lako prijeći na osnove. Na kraju krajeva, FrontFanz uvijek na prvo mjesto stavlja i kreatora i obožavatelja, pa su to, naravno, i temeljne vrijednosti platforme.

 

FronFanz — kako smo mi?

FrontFanz je Web3 platforma za pretplatu na sadržaj dizajnirana za bilo koju vrstu sadržaja bez nepoštene cenzure, subjektivne demonetizacije, odgođenih plaćanja ili bilo kakvih ograničenja trećih strana. To je platforma koja uzima najbolje od Web3, potpuno ostavljajući za sobom poznata i vječna ograničenja Web2.

Izgrađen na  Polygonu  (MATIC), FrontFanz koristi najbolje od ovog decentraliziranog lanca blokova, poznatog po tome što nudi nevjerojatnu brzinu i niske naknade u smislu transakcija. I ne samo to, već zahvaljujući opsežnom znanju i iskustvu osnivačice Stacey Carlaa, FrontFanz je platforma koju su kreatori izgradili za kreatore.

 

FrontFanz misija i vizija

Kada kažemo da su kreatori sadržaja i obožavatelji na prvom mjestu — to i mislimo. To je jedina svrha i zapravo cilj FrontFanza, stvoriti siguran prostor za sve kreatore širom svijeta, gdje svatko može slobodno podijeliti svoju strast za samoizražavanjem, bez nepravedne, subjektivne cenzure i nepotrebne intervencije trećih strana.

Naša je misija stvoriti prvu platformu za dijeljenje videozapisa koja omogućuje svim kreatorima da proizvedu svoj sadržaj, unovče svoju marku i ostanu zaštićeni od deplatformiranja i demonetizacije. FrontFanz potiče kreatore da autentično komuniciraju sa svojom publikom bez uklanjanja, ograničavanja ili mijenjanja načina na koji kreatori i obožavatelji komuniciraju.

Zato platforma nudi čitav niz pogodnosti i pogodnosti koje su lako dostupne obožavateljima i kreatorima. I ne samo to, već izvorni uslužni token FANZ omogućuje korisnicima da istinski iskuse sve što platforma ima za ponuditi — posebne popuste, ponude, pretplate i više.

Kako bi nastavio što više koristiti kreatorima i njihovom radu, FrontFanz je uveo i novu značajku pod nazivom Creators' Coin. To je značajka koja kreatorima omogućuje kovanje vlastitog jedinstvenog novčića nakon što su ispunjeni određeni zahtjevi. Što više popularnosti i priznanja kreator stekne, vrijednost novčića raste.

 

Konačno, FrontFanz prepoznaje da samoizražavanje ima mnogo različitih oblika. Zato smo nastojali stvoriti platformu koja bi mogla obuhvatiti širok raspon tema i tema. Trenutačno se većina sadržaja može sažeti u ove kategorije:

Komedija.

Ljepota.

Odrasla osoba.

Igre.

Putovati.

Zdravlje i fitness.

Životni stil.

Uradi sam (uradi sam)

Ukratko, FrontFanz je platforma koja daje prioritet upotrebljivosti, sigurnosti, intelektualnoj slobodi, jednakosti i funkcionalnosti. Koristeći sve prednosti Web3 i ostavljajući iza sebe poznata ograničenja Web2, FrontFanz sa zadovoljstvom može reći da sada imamo više od 500 kreatora u našoj sredini, s ukupno +40 milijuna sljedbenika zajedno. To nam daje i nadu i ponos jer dokazuje da našu viziju i vrijednosti dijeli sve veći broj ljudi diljem svijeta!

 

TOKENOMIKA

Zaliha u optjecaju za FANZ bit će 500.000.000. 25.000.000 tokena bit će dodijeljeno strateškoj rundi, dodatnih 25.000.000 FANZ-a bit će dodijeljeno privatnoj prodaji tokena, a dodatnih 50.000.000 tokena bit će korišteno za javni IEO rou

Putokaz

STUDENI 2021

FrontFanzPlatform dizajn

SIJEČANJ 2022

Integracija

VELJAČA 2022

Integracija novčanika

OŽUJAK 2022

Poboljšanja strujanja i slanja poruka

 

Više informacija:

Web stranica:  https://frontfanz.com/

Bijela knjiga:  https://cdn.frontfanz.com/whitepaper.pdf

Telegram:  https://t.me/frontfanzofficial

Twitter:  https://twitter.com/frontfanzcom

Instagram:  https://instagram.com/frontfanzcom

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Chris Wood

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3200869

Adresa novčanika: 0x9865f71A7e3bbc46B4B0135d508B1d9b8eBa64c9

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

Taletecode

StoryFire