Endblock.io

Endblock.io

Iskusite kockanje bez kockanja: nema prednosti, samo jackpot!

Predstavljamo Endblock.io, revolucionarni kolektivni sustav obrnutog klađenja koji će revolucionirati decentralizirano kockanje i DeFi industriju (GamFi). Jednostavnost se susreće sa sofisticiranošću u prvoj obrnutoj igri kripto klađenja na svijetu, gdje je početak jednostavan poput pritiskanja gumba na web stranici. Također, igra nudi bogate nijanse za igrače koji žele manevrirati i strategizirati. Čak i ako igrač ne osvoji primarni jackpot, on će i dalje otključati izvanredan dio bonusa: besplatne žetone, zajedničke nagrade i više lutrija kao što je MEGA JACKPOT!

Andblock je spreman podići zavjesu i otkriti prvi istinski decentralizirani GAMFI sustav koji je 100% na lancu blokova u prvom tjednu veljače ove godine.

 

Endblock.io: Sofisticiranost u jednostavnosti

Endblockovi jackpotovi su nevjerojatno izravni. Sve što korisnik treba učiniti je spojiti svoj novčanik, pritisnuti tipku “Reset Block” i pričekati da brojač blokova dosegne nulu. Posljednja osoba koja poništi blok osvaja cijeli jackpot ako ga nitko drugi ne poništi prije nego što brojač blokova jackpota dosegne nulu. Također, ako brojač "Blokiraj do lutrije" padne na nulu i nitko ne osvoji jackpot, nagrada se distribuira putem lutrije i skupa.

Igrači mogu unaprijediti svoju igru strateškim resetiranjem svojih blokada i zaradom dodatnih nagrada putem skupova i lutrija. Svaki put kada korisnik izvrši "resetiranje bloka", on također stvara END tokene, koje može koristiti za zaradu BNB (ili bilo koji drugi kripto protokol koji koristi) ili resetiranje bloka, može značajno smanjiti ponudu i povećati profit skupa .

 

PROČITAJTE I:

Trenutačni rast burze 'vjerojatno će označiti vrhunac za 2023': JP Morgan

5 automobila s velikim zalihama koji se prodaju s popustom

Društveni aspekt Endblock-a dodaje još jednu nijansu iskustvu dopuštajući igračima da surađuju, osmišljavaju strategiju i upućuju prijatelje kako bi otključali 5% affiliate nagrada od svih resetiranja napravljenih na platformi. Endblockovo web mjesto ima namjensku nadzornu ploču za olakšavanje preporuka.

 

kockanje bez kockanja

Endblock revolucionira ekosustav financiranja kockanja svojom jedinstvenom sposobnošću nagrađivanja svih igrača! Ne samo da svi kladitelji dobivaju besplatan ulaz u još jednu lutriju, već također dobivaju END tokene – Endblockov vodeći token koji otključava niz pogodnosti.

Zajedno, ove mehanike omogućuju dvosmjernu strategiju u kojoj se END tokeni spaljuju kroz mega jackpotove i zaključavaju putem poticaja za skupljanje – pretvarajući END u snažan deflacijski token koji će s vremenom nastaviti gubiti vrijednost. Nastavit ćemo širiti i naš repertoar uslužnih programa.

 

Neprobojna sigurnost s pravom decentralizacijom

Za razliku od konkurentskih projekata, Endblock je prvi svjetski sustav obrnutog klađenja koji se u potpunosti pokreće snagom blockchain tehnologije.

Sredstva korisnika idu izravno u njihov novčanik, odakle se sve obrađuje isključivo putem automatiziranih i javno pregledanih pametnih ugovora. Čineći to, Endblock se učinio sigurnim i otpornim na neovlaštene promjene – baš kao što bi decentralizirane aplikacije trebale biti.

Iako se malo zna o kreatorima, jedno je sigurno: decentralizacija je glavna vodilja njihove filozofije.

Umjesto da izgrade svoj osobni brend preuzimanjem kontrole i zasluga za projekt, oni su zapravo izdali skup decentraliziranih krajnjih točaka koje rade neovisno kroz moć blockchaina.

U tom smislu, Endblock je vrlo inspiriran izdavanjem bitcoina Satoshija Nakamota. Kreatori vjeruju da kako bi Endblock doista mogao izazvati status quo i poremetiti financijsku industriju kockanja, mora biti u stanju stajati na vlastitim nogama bez ikakvih entiteta iza scene.

Iako svijet možda nikada neće upoznati umove koji stoje iza ovog inovativnog projekta, zagovornici decentralizacije će ovo pozdraviti kao monumentalni korak u pravom smjeru.

 

o krajnjem bloku

EndBlock.io je vodeći sustav kolektivnog obrnutog klađenja koji će svojim lansiranjem u prvom tjednu veljače napraviti revoluciju u industriji financiranja kockanja. To je prvi svjetski potpuno autonoman i istinski decentraliziran sustav klađenja, s jednostavnim sučeljem, nijansiranim načinom igre i višestrukim slojevima nagrada za svoje igrače.

Dok je podrijetlo ovog revolucionarnog sustava obavijeno velom misterija, njegov rad je 100% transparentan na blockchainu i iznimno je u korist igrača.

#ANDBLOK #AND #LOTTERY #GAMEFI #GAMBFI #BET #CRYPTO #GAMBLING #CASINO

 

Za više informacija

posjetite www.endblock.io

I pratite Endblockove društvene medije:

Web stranica:  https://endblock.io/
Telegram :  https://t.me/EndBlock_io
WhitePaper:  https://endblock.io/whitepaper.pdf
Medium :  https://endblock.medium.com/
Twitter :  https: //twitter.com/Endblock_io

 

AUTOR

Bitcointalk korisničko ime: Chris Wood

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3200869

Adresa novčanika: 0x9865f71A7e3bbc46B4B0135d508B1d9b8eBa64c9

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

Taletecode

StoryFire