Tofycoin

Tofycoin

Prezentacije
Tofycoina Tofycoin je digitalni novac koji nadzire okruženje igara. Zapravo, uključuje inovativni okvir za dvije vlastite igre i suučesnike za poticanje okruženja za igranje. Worion je primarna FPS igra koja se može nabaviti korištenjem Tofycoina. Štoviše, to je druga strategija plaćanja na rate za GooglePlay i Apple trgovinu s puno nižom cijenom i bržim postupkom razmjene. Tofycoin je jedan od najnovijih pokretača razvoja Play2Earn (P2E), a njihova se zaklada bavi inovacijom blockchaina kako bi njihov plan djelovanja bio znatno utemeljeniji.

Upotrebom kripto tokena za stvaranje decentraliziranog okruženja za igranje, Tofycoin stvara simboličnu ekonomiju koja će igrače održati dulje povezanima i potaknuti ih da pribave nagrade kroz igru.


Ciljevi Tofycoina
Konačni cilj Tofycoina je stvoriti igračko okruženje koje cijeni vrijeme provedeno u igricama (hipotetski važnije od gotovine) dok potiče predanost među igračima diljem planeta. Uključivanjem inovativnih temelja za dvije vlastite igre i organizacije suučesnika.

Tofycoin gradi okruženje koje igračima omogućuje stvaranje novog lika na vrhu inovacije blockchaina putem NFT-ova (nezamjenjivih tokena). $TOFY token može se koristiti kao obročni okvir u prijenosnim, web i računalnim igrama.

Što je Worion FPS igra?
Igru Worion kreirao je Tofycoin i to je glavna FPS igra koja igračima donosi novac. Igranjem igre možete nabaviti Tofycoine ($TOFY) koje možete koristiti za kupnju stvari u igri ili za razmjenu za druge digitalne valute.

Worion je isto tako prva pojedinačna pucačina u kojoj igrači koriste oružje kako bi se međusobno ubijali. Posao s igrama gura se prema prijenosnoj pozornici, no Worion je jedna od samo nekolicine iznimnih igara koje se mogu igrati i na svestranom i na PC/Macintosh računalu. Tofycoin je također napravljen kako bi dao stabilan biološki sustav svim NFT i administracijama igara.


Istaknute točke Tofycoina ($TOFY)
Tofycoin je jedan od primarnih kriptografskih oblika novca koji se koristi u igri. Napravljen je uz pomoć Game Machinea, faze igre koja se temelji na blockchainu i koja očekuje donijeti inovaciju blockchaina i njegove prednosti u lokalno područje igara. Tofycoin je namijenjen za upotrebu unutar igračkog biološkog sustava, no može se koristiti i izvan njega.

Grupa Tofycoin radila je s dizajnerima igara na izradi faza za NFT (nezamjenjive tokene) koji se mogu koristiti u igrama, što igračima olakšava korištenje sličnih novčića u različitim igrama.

Kao NFT, Tofycoin se može koristiti u svim svojstvima u kojima bi to mogli obični digitalni oblici novca. Mogu se razmjenjivati u trgovinama kriptografskim novcem, mogu se premještati, mogu se odlagati, mogu se koristiti kao gotovina. Možete kupiti igru ili igrati u igri koristeći Tofycoin.

Tofycoin Utilities
Tofycoin je digitalni novac temeljen na BEP20 koji igračima omogućuje nabavu dodatnih $TOFY kovanica u njihovim broj jedan svestranim, web i računalnim igrama. Tofycoin se može koristiti kao okvir za rate u raznovrsnim web i računalnim igrama i priznat će ga organizacije suučesnici koje trebaju koristiti Tofycoinov mehanički temelj.

Da dodatno zasladite ponudu, to je korisna i skromna opcija za razliku od korištenja Vise za kupnju bilo čega iz trgovina aplikacijama Google Play i Apple Store.


Prednosti Tofycoina i zašto ga spremate? Omogućuje mi da shvatim For You
Tofycoin nema troškove razmjene. Možete poslati Tofycoin bilo kome na cijelom planetu bez plaćanja gotovine za razmjene. Budući da Tofycoin koristi 256-bitnu enkripciju kako bi osigurao da će vaši podaci biti sigurni i zaštićeni od programera. Vaši se novčići spremaju u Tofycoin novčanik, tako da su dosljedno potpuno sigurni.

Rezultat je organizacija koja daje najbrže vrijeme rukovanja na današnjem tržištu. To organizacijama olakšava slanje gotovine globalno bez stresa zbog troškova ili odgoda.


Suptilnosti tokena
Kompletan inventar: 100,000,000 Tofycoin
Ticker: TOFY
Stage: Binance Brilliant Chain (BEP-20)
Priznati monetarni oblici: BUSD
Razdoblje stjecanja: 20% TGE, 20% dosljedno otvoreno
Vrsta jamstva: Jamstvo na Launcpad
SEED Deal: 1 TOFY = 0,08 $
Pošalji Cijena popusta: 1 TOFY = 0,25 USD
Povjerljivi dogovor: 1 TOFY = 0,10 USD
JAVNI Ugovor: 1 TOFY = 0,16 USD


Diseminacija tokena
4,5% početni dogovor
4% povjerljivi dogovor
9% javni dogovor
9,5% organizatori i grupe
4% savjetnici
10% oglašavanje
15% likvidnost
27,5% okoliš
16,5% ušteda

Putokaz

SRPANJ 2021

Tofycoin Zadatak počinje
Početak zadatka, asortiman tržišnih informacija, druženja sa savjetnicima, odvajanje u grupnom napredovanju
LISTOPAD 2021 .

Početak napredovanja.
Naša grupa za napredovanje počinje u
prosincu 2021

Predstavljanje grupne izgradnje
Predstavljanje grupne izgradnje, suglasnosti s organizacijom, početak svjetskih promocija,
svibanj  2022 .

Programsko sučelje Poboljšanje
Programsko sučelje Isporuka, Programsko sučelje Testiranje
SRPANJ 2022

Whitepaper 2.0
Tofycoin Whitepaper V2 Pošalji
RUJAN 2022

IDO/IGO početak
IDO/IGO scenskih aranžmana i
ispraćaj listopada 2022 .

Beta varijanta igre Play2Earn
Naša će igra biti otvorena za Beta testiranje
LISTOPADA 2022 .

Prva trgovačka objava
DEX i CEX trgovačka objava
STUDENI 2022

Play to Acquire Game Pošalji
Šalje se na Google Play i Apple Store

Tim

Kraj
Budućnost blockchain igranja izgleda sjajno, osobito s predstavljanjem nezamjenjivih tokena. $TOFY tokeni uzimaju u obzir ove progresije koje se mogu dogoditi dopuštajući strukturnim blokovima za blockchain igranje da napreduje. Očekuju da će jednako biti novac za igrače i inženjere. Tofycoin je idealna ilustracija kako NFT-ovi mogu dati odgovore za dva igrača i inženjere. Kao što ste već vidjeli iz prethodnih segmenata, možete nabaviti TOFY tokene u igrama kao što je Worion, koje možete koristiti za kupnju različitih stvari ili ih čak zamijeniti u druge digitalne valute.


Za više podataka

Web stranica:  http://tofycoin.com/

Whitepaper 2.0:  https://www.tofycoin.com/docs/Whitepaper.pdf

Twitter:  https://twitter.com/tofycoin

Telegram:  https://t.me/tofycoin

Discord:  https://discord.gg/tofycoin

Medij:  https://medium.com/@Tofycoin

Instagram:  https://instagram.com/tofycoin

Facebook:  https://www.facebook.com/Tofycoin

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/tofycoin

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCly6iRcQHEKrVE0pdrpHSgQ


detalji:

Bitcointalk korisničko ime: Chris Wood

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3200869

Adresa novčanika: 0x9865f71A7e3bbc46B4B0135d508B1d9b8eBa64c9

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

Taletecode

StoryFire