OCT Chain

OCT Chain

OCT Chain je prvi blockchain sa značajkama programabilnosti i interoperabilnosti. OCT Chain ima za cilj postati decentralizirana aplikacijska platforma najviše razine kombinirajući POA konsenzus, međulančanu interoperabilnost i vrhunsku izvedbu pametnih ugovora.


OCT lanac

OCT Chain je projekt koji kombinira najbolje dijelove blockchain tehnologije i tradicionalnih financijskih sustava. OCT Chain je platforma za pametne ugovore kompatibilna s EVM-om koja može obrađivati transakcije bržom brzinom od Ethereuma, a istovremeno nudi niže naknade za transakcije. To znači da će korisnici moći iskoristiti i brze transakcije i niže troškove.

OCT Chain također dolazi s interoperabilnošću, što znači da može komunicirati s drugim lancima blokova i pametnim ugovorima koristeći izvornu podršku za prijenose između lanaca. Ovo korisnicima omogućuje stvaranje decentraliziranih aplikacija na oba lanca bez brige da će zapeti u jednom ili drugom lancu.

OCT lanac će također imati svoj izvorni token (OCT), koji će se koristiti kao plin za izvršavanje pametnih ugovora i nagrada za ulaganje za validatore koji proizvode blokove na mreži. Token će se također koristiti kao tokeni za nagrade za ulaganje. To znači da će ulagači moći koristiti svoje postojeće novčanike za ulaganje u OCT lanac, a da prethodno ne moraju pretvoriti svoje kovanice u nove — proces koji bi mogao izazvati nepotrebnu zabunu među ulagačima koji ovu tehnologiju još ne razumiju dovoljno dobro.


Octium decentralizirana pohrana datoteka:

Mi u Octiumu razumijemo da su troškovi pohranjivanja podataka postali veliki teret i za pojedince i za tvrtke.

Vjerujemo da je decentralizirana pohrana datoteka rješenje za ovaj problem, jer omogućuje korisnicima zaradu dok pohranjuju podatke na poslužiteljima diljem svijeta.

Trenutačno tržište decentralizirane pohrane datoteka trenutno je prilično neučinkovito; postojeća rješenja su preskupa na određenim razinama kapaciteta pohrane, a nema značajnih popusta ili besplatnih kvota.

Naš protokol omogućuje korisnicima dijeljenje svojih tvrdih diskova s drugima, koji će ih iznajmiti na Octiumovoj mreži. Korištenjem našeg protokola možete zaraditi dok pohranjujete podatke.

Octium je decentralizirana mreža za pohranu datoteka i računanje. To je nadograđena verzija kriptovalute s ciljem pružanja bolje privatnosti, sigurnosti i skalabilnosti.

Octium se oslanja na tri ključne značajke kako bi korisnicima pružio najbolje moguće iskustvo: decentralizirano skladištenje datoteka, decentralizirano računanje i decentralizirana tržišta predviđanja.

Octium kombinira ove tri značajke kako bi stvorio ekosustav u kojem se podaci mogu pohraniti bez ikakvog središnjeg tijela ili treće strane uključene u transakcije. To znači da će podaci biti sigurniji i privatniji jer neće biti pohranjeni na jednom središnjem mjestu niti će ih kontrolirati jedna tvrtka.


OCT Tokonomics:

OTC Coin (OCT) je bio ERC20 token na mreži Ethereum.
Naziv tokena: OTC
mreža: ERC20
Ukupna ponuda: 560000000

Budućnost:

Protokol Octium zanimljiv je novi dodatak svijetu decentraliziranih protokola. Turing-kompletan programski jezik znači da se bilo koji ugovor teoretski može stvoriti za bilo koju vrstu transakcije ili aplikacije, što otvara široku lepezu potencijalnih aplikacija za protokol.

Potencijalne primjene nisu ograničene na novac; nego uključuju decentraliziranu pohranu datoteka i decentralizirano računanje kao i decentralizirana tržišta predviđanja. Ovo je samo nekoliko primjera onoga što je moguće s Octium protokolom; postoje deseci drugih aplikacija koje bi se potencijalno mogle implementirati povrh toga.


Partnerstva:

Zaključak:

Konačno. Koncept koji stoji iza protokola Octium pruža platformu s jedinstvenim potencijalom — ne nameće nikakva ograničenja na to kako njegovi korisnici mogu koristiti protokol; nego je po dizajnu otvoren. To znači da korisnici mogu slobodno kreirati ugovore koje god žele, bez brige o tome hoće li njihova ideja funkcionirati unutar okvira koji je dizajniran posebno za njih.


DRUŠTVENI MEDIJI:

Web stranica:  https://octium.io/
Whitepaper:  https://octium.io/wp-content/uploads/2022/07/Octium-Whitepaper.pdf
Twitter:  https://twitter.com/octium_io
Telegram grupa:  https ://t.me/octium_official_group
Discord:  https://discord.gg/dYYtzPZA


Podaci o autoru:

Bitcointalk korisničko ime: Chris Wood

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3200869

Adresa novčanika: 0x9865f71A7e3bbc46B4B0135d508B1d9b8eBa64c9

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

Taletecode

StoryFire